Глаголица - книга и карти за оцветяване

Код на продукта:   В наличност

28.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
"Вълшебната азбука" е единствена по рода си книга за оцветяване, съчетана с набор от карти, посветена на Глаголицата - древния и мистериозен славянски азбуковен набор. Това издание представлява вълшебно пътешествие във времето, което има за цел не само да забавлява, но и да образова децата за тази важна част от славянското културно наследство. Книгата за оцветяване е изпълнена с различни изображения, които представят буквите на Глаголицата в творчески и ангажиращи контексти, като по този начин стимулира интереса и любопитството на децата към ученето.

Картите, приложени към книгата, служат като допълнителен образователен инструмент, позволявайки на децата да се запознаят по-подробно с всяка буква от Глаголицата. Всяка карта е посветена на определена буква, като предлага информация за нейното произношение, история и използване. Играта с картите насърчава развитието на паметта и учебните умения, като едновременно с това предлага възможност за практическо приложение на знанията, придобити чрез оцветяването.

Съчетанието от книга за оцветяване и карти прави "Вълшебната азбука" идеално средство за обучение, което едновременно обогатява въображението и предоставя ценни познания за Глаголицата и нейното значение.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Глаголица - книга и карти за оцветяване"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Глаголица - книга и карти за оцветяване"


Създайте отзив