Петър Димков - Хигиена и лекуване на душата

Код на продукта:   Разпродадено

16.00 лв.

Крайна цена с ДДС


Очакваме доставка


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
Книгата "Хигиена и лекуване на душата" от Петър Димков е посветена на цялостното разбиране за здравето, като обръща специално внимание на връзката между физическото, психическото и духовното благополучие. Авторът, който е известен със своите изследвания в областта на народната медицина и природолечението, разглежда различни методи за поддържане на здрав дух в здраво тяло.

Димков подчертава значението на хармонията между ума, тялото и душата за постигане на оптимално здраве. Той предлага разнообразни съвети и насоки за здравословен начин на живот, включващ балансирано хранене, упражнения, медитация и други практики, които спомагат за вътрешния мир и доброто емоционално състояние.

Книгата също така обсъжда влиянието на емоциите и мислите върху физическото здраве и предлага методи за справяне с негативните емоции и стреса. Димков използва примери от своя практика и народната медицина, за да илюстрира своите идеи.

Общата цел на книгата е да насърчи читателите да водят по-балансиран и осъзнат начин на живот, като подчертава важността на самопознанието и самогрижата за поддържане на добро психическо и физическо здраве.


Видео

Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Петър Димков - Хигиена и лекуване на душата"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Петър Димков - Хигиена и лекуване на душата"


Създайте отзив