Васил Канисков - Лечебните растения на България

Код на продукта:   Разпродадено

45.00 лв.

Крайна цена с ДДС


Очакваме доставка


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дена.
За чужбина в срок от 7 до 10 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
Инж. д-р Васил Канисков е посветил живота си на това да помага на хората. Започва активно да изучава, описва и практикува професията, свързана с българската народна медицина и лечителското изкуство, през 1989 г. Автор е на книгите „Духовните учения и българите”, „Духовното лечение и българите”, „Билките в България Европа и по света и тяхното използване том І и том II”, „Канисков, Васил в съавторство Отче наш”, „Българска народна медицина, съвременна медицина, лечителско изкуство – Заболявания на дихателните органи и тяхното лечение том І; „Българска народна медицина, съвременна медицина, лечителско изкуство – Болести на храносмилателната система и нейното лечение том ІІ, част І; „Българска народна медицина, съвременна медицина, лечителско изкуство – Болести на храносмилателната система и нейното лечение (коремна област) том ІІ, част ІІ; „Когато имунната система заболее”, „Българска народна медицина, съвременна медицина, лечителско изкуство – Болести на черния дроб и тяхното лечение том ІІІ, книга І; „Българска народна медицина, съвременна медицина, лечителско изкуство – Болести на жлъчни пътища, злъчен мехур, далак, панкреас и тяхното лечение том ІІІ, „Лечебните растения на България - Енциклопедичен справочник”, „Фитотерапия на онкологичните заболявания – Монография”, „Съвременна фитотерапия, пълен справочник – монография”, „Ботанически речник – основи”. Книгата „Фитотерапия на онкологичните заболявания“ е преведена на френски и немски език.

Наскоро излезе от печат само на френски език книгата „Наръчник на природолечителя” в съавторство с живеещата във Франция българка Ваня Естабен. В нея са описани 250 лечебни растения, период на събиране, как и за какво се употребяват.

Основните източници, от които черпи своите познания, са народната медицина, трудовете на народния лечител Петър Димков и Божественото познание на Учителя Петър Дънов - Беинса Дуно. Семеен е с пет деца, едно от които - осиновено. Среща се с рака, когато е на 14 години. Баба му постъпва в болница и месец по-късно я изписват като безнадежден случай. Това съвпада с пролетната му ваканция и се прибира на село с нея, решен да й помогне с методите на народната медицина. И успява, тя доживява до 86 години.

Билкарят твърди, че чрез методите на народната медицина е открил лечение за атеросклероза, множествена склероза, хепатит С и В. Решил е здравословните проблеми на много хора, не чрез чудеса и мистика, а благодарение на постоянното наблюдение и изследване на билките и знанията му за тях.
 


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Васил Канисков - Лечебните растения на България"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Васил Канисков - Лечебните растения на България"


Създайте отзив