Вдъхновяващи мисли за всеки ден | Свами Витамохананда

Код на продукта:   В наличност

16.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
„Любовта е очевидна на всички нива в живота. Любовта е единственият закон на живота. Чистата любов е конструктивна. Тя знае само да дава и никога не търси нищо в замяна. В нея няма страх. Чистата любов прави живота очарователен. Тя преодолява всички препятствия. Тя освещава семейството. Тя единява света. Тя прави грозното красиво. Превръща ада в рай. Нека човешката любов се трансформира в Божествена любов. Така животът става наистина Божествен“.
 
„Единството на битието е най-висшият стремеж и цел на живота. Мимолетните интереси на материалния живот карат всекиго да страда. Удовлетворяването на сетивата води до безразсъдни действия. Единствено чистата, Божествена любов премахва всички страдания и проблеми. Само чистата любов ни свързва с Вечния живот на Блаженството“.
 
„От най-висшия Брахман (абсолютната Реалност) до най-нисшия червей и най-микроскопичния атом – във всяко нещо се крие същата Безкрайност. Тя е безкрайната Любов; тя е нашият най-истински приятел. Нека сърцето и душата ни бъдат напоени с тази Реалност. Къде другаде да търсим истинската Любов и Блаженство? Само да създаваме социални отношения и да извършваме актове на материален алтруизъм не би ни довело до никъде. Трябва да се изправим лице в лице срещу Безкрайността, за да можем да се себереализираме!“


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Вдъхновяващи мисли за всеки ден | Свами Витамохананда"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Вдъхновяващи мисли за всеки ден | Свами Витамохананда"


Създайте отзив