Граф Монте Кристо - Александър Дюма (том 2)

Код на продукта:   В наличност

29.90 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими

  • Жанр: Романи
  • Страници: 1180
  • Корици: твърди

Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
„Граф Монте Кристо“ (том 2) от Александър Дюма продължава епичната сага за отмъщението и изкуплението на Едмон Дантес, превъплътен в граф Монте Кристо. В този том Дантес започва да изпълнява своите замислени планове за отмъщение срещу хората, които са го предали и го изпратили в затвора.

Граф Монте Кристо, с помощта на своето богатство и новооткрити ресурси, прониква в живота на своите врагове и умело манипулира събитията, за да ги доведе до справедливото им възмездие. Сред жертвите на неговата отмъстителна стратегия са Фернан Мондего, който е станал богат и влиятелен, но ще се изправи пред своите грехове, и Вилфор, амбициозен прокурор, чиято кариера и семейство са в опасност.

Том 2 разкрива и много нови сюжетни линии и герои, които добавят дълбочина и интрига на разказа. Сложните взаимоотношения и психологическите портрети на героите правят романа завладяващ и незабравим. Граф Монте Кристо, с неговата неумолима воля и безмилостна справедливост, се превръща в символ на човешката борба за правда и възмездие.

Читателите ще се насладят на майсторството на Дюма в изграждането на напрежение и интрига, докато следят сложния план на Монте Кристо да накаже своите врагове и да възстанови честта и свободата си. Том 2 е кулминацията на дългогодишните му усилия и подготовка, водещи до драматични и неочаквани развръзки.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Граф Монте Кристо - Александър Дюма (том 2)"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Граф Монте Кристо - Александър Дюма (том 2)"


Създайте отзив