Даоистика нумерология | Мастър Дзиен Цетнерсан - съдба, здраве, успех, система за гадаене

Код на продукта:   В наличност

20.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дена.
За чужбина в срок от 7 до 10 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
Числата, които изчисляваме от нашата рождена дата и часа на раждане, показват нашите силни и слаби органи и как с помощта на прости средства можем значително да подобрим здравето си.

Даоистката нумерология прекрачва границите на това, което досега се знаеше за неразривната връзка между числата и човешката съдба. Поддържащите колони в живота на всеки човек са неговите числа – познаването на значението им потвърждава миналото и разкрива бъдещето, както и прави възможна промяната на някои аспекти от настоящето, които биха довели до самопознание и радостно бъдеще.

Даоистката нумерология ни предоставя система, която според древната китайска традиция дава познание за цялата ни енергийна система, за фината игра между главата, сърцето и корема и е свързана в една мрежа от взаимозависими житейски области.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Даоистика нумерология | Мастър Дзиен Цетнерсан - съдба, здраве, успех, система за гадаене"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Даоистика нумерология | Мастър Дзиен Цетнерсан - съдба, здраве, успех, система за гадаене"


Създайте отзив