Змей Закрилник - Симона Панова | роман за младежи, вдъхновен от български легенди и митове

Код на продукта:   В наличност

20.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
Книгата Змей Закрилник е родно младежки фантастичен роман, вдъхновен от българската история, легенди и митове.

Симона Панова е уловила  сладкодумието на българския фолклор, но го е облякла в драматизъм и внимателно подбран език, тъй че да грабне тийнейджъри и възрастни, които отдавна вече не са разлиствали томовете с народни приказки.
Едновременно с това романът е напипал и пулса на времето. „Змей закрилник“ е едновременно поклон към приказките, а също и модерно градско фентъзи със силно застъпени етно мотиви

Симона Панова е подходила с любов и вдъхновение към писането на романа и че  познава добре материята. Змейове, триглави лами, самодиви, мотивите за вграждането, за мълчаната вода, за вещите и невероятните свойства на билките са само част от сюжетните елементи, с които се сблъскваме още в първите десетина страници. А нататък става все по-интересно и по-интересно! „Змей закрилник“ вдъхнала нов живот на създанията от нашия фолклор, завърнала се е към разказвачески корени от стари времена, но по актуален, лек и завладяващ начин, който ще се хареса на читатели от всички възрасти.


 


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Змей Закрилник - Симона Панова | роман за младежи, вдъхновен от български легенди и митове"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Змей Закрилник - Симона Панова | роман за младежи, вдъхновен от български легенди и митове"


Създайте отзив