Изненадващи експерименти със звук - образователно-развлекателна книга за деца (за 6-12 г.)

Код на продукта:   В наличност

8.90 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
"Изненадващи експерименти със звук" е увлекателна и образователна книга, предназначена за деца на възраст от 6 до 12 години. Книгата предлага вълнуващо пътешествие в света на звука чрез интересни и лесни за изпълнение експерименти. Всяка глава разкрива нови факти за звука и неговите характеристики, като използва научни обяснения, практически примери и цветни илюстрации.

Малките читатели ще научат как звуците се създават, как се разпространяват и какво ги кара да звучат по различен начин. Книгата включва забавни експерименти, които могат да се изпълняват у дома или в училище, използвайки обикновени материали. Всеки експеримент е описан стъпка по стъпка, с ясни инструкции и обяснения за научния принцип зад него.

Целта на книгата е да събуди любопитството на децата към науката и да ги вдъхнови да изследват света около тях. "Изненадващи експерименти със звук" е идеалното средство за родителите и учителите, които искат да стимулират интереса на децата към физиката и да насърчат тяхното творческо мислене и изследователски дух.

Включените в книгата 16 лесни, но вълнуващи експеримента, които могат да бъдат направени с предмети от бита, които се срещат вкъщи или в училище. Тези много интересни и лесно изпълними опити използват ритъм, глас, вода и други средства, които да ни помогнат да разберем какво е звукът и как той се получава и предава.

- мека корица
- 36 страници
- 24 на 24 см.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Изненадващи експерименти със звук - образователно-развлекателна книга за деца (за 6-12 г.)"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Изненадващи експерименти със звук - образователно-развлекателна книга за деца (за 6-12 г.)"


Създайте отзив