История на религиите - Ваклуш Толев (ново издание с твърди корици)

Код на продукта:   В наличност

23.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
"История на религиите" от Ваклуш Толев представлява обширно изследване на развитието на религиозните учения и практики от древността до съвремието. В новото издание с твърди корици тази книга не само че продължава да предлага дълбоко осветление върху важните моменти в историята на религиозните движения, но и се допълва с актуални изследвания.

"История на религиите" от Ваклуш Толев обхваща разнообразие от теми и аспекти на развитието на религиозните учения и практики. Някои от ключовите теми, които книгата обсъжда, включват:

Древни религии и митологии: Проучване на религиозните вярвания и практики в древността, включително митологиите на различни култури като месопотамската, египетската, гръцката и римската.

Религиозни реформи и философски движения: Анализ на възникването на религиозни реформи и философски движения като хиндуизма, будизма, джайнизма и други, както и тяхното влияние върху обществените и културни структури.

Световните религии: Изучаване на основните световни религии като християнството, исляма, юдейството и даосизма, включително тяхната история, учения, практики и влияние върху световната култура.

Религията и политиката: Проучване на взаимодействието между религиозните институции и политическите структури, както и ролята на религията в формирането на национални и етнически идентичности.

Съвременни религиозни движения: Анализ на съвременните религиозни движения, включително нови религиозни движения, мистицизма и новите форми на религиозна практика.

 


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "История на религиите - Ваклуш Толев (ново издание с твърди корици)"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "История на религиите - Ваклуш Толев (ново издание с твърди корици)"


Създайте отзив