Книга за влиянията - из Словото на Учителя Петър Дънов | предговор Елеазар Хараш

Код на продукта:   В наличност

15.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
Има един свят, който наричаме невидим, но той много ни влияе.
Нашите мисли не се раждат в ума ни, ние ги възприемаме от съвсем друго място.

Има невидими същества, които имат интерес да възбуждат енергиите в човека, за да черпят от него. Като се гневи, те използват тази енергия в него и го обезсилват. Тези същества идват групово, сядат около човека и започват да му внушават отрицателни мисли, докато го настроят. Вие знаете как се настройва радио — радиото е също съзнание — докато го настроят. Щом постигнат целта си, те се отдалечават и наблюдават какво ще прави той.

Всяко неразположение и потъмняване на съзнанието показват, че се намирате под влияние на същества с по-нисък умствен уровен. Всяко хубаво разположение на духа показва, че сте под влияние на същества, чиито мисли и разбирания са по-високи от вашите.

Казва Учителят: Ще ви влияят и ще влияете — това е Божествен закон.
Когато мислиш за някого, това показва, че той е дошъл. Няма значение дали по време на сън или в будно състояние — щом мислиш за него, той е дошъл.

Не е лошо да знаеш в даден момент сам ли си, или има още някой в тебе.
Няма човек в света, който да не е минал и да не минава през тъмните сили на природата. Те са механически — колкото и да са силни, човек може да се справи с тях.

Искате ли да напредвате в живота си, прилагайте закона на внушението. Като разумни същества, ще си служите с внушението при всички условия на живота, при всички случаи — за лекуване, за усилване на паметта, за насърчаване, за понасяне на скърби и страдания и т.н. Внушението е оръжие, чрез което вие можете да воювате със злото, с отрицателните сили в света.

Много пъти могат да се промъкват и във вашето сърце, и във вашия ум чужди чувства, които да спъват вървежа ви, и чужди желания, които не са ваши, или пък мисли, които са чужди. Всеки от вас ще работи върху себе си. За да се утаят тези лоши мисли, трябва да намерите противоположни на тях.
Учителят казва: Мине ти някоя мисъл, че може да ти се счупи кракът, че ще паднеш, и какво ли още не мислиш — на ден хиляди такива мисли могат да ти дойдат. Всичко това може да стане, ако го допущаш в съзнанието си. Само ще обясня какво означава допускане: отваряш вратата. Отваряш вратата и те нахлуват. — Но ако не го допускаш, казва Учителят, няма да стане. Значи, трябва да се научиш, да знаеш да си избираш какво да допускаш, какво да не допускаш.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Книга за влиянията - из Словото на Учителя Петър Дънов | предговор Елеазар Хараш"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Книга за влиянията - из Словото на Учителя Петър Дънов | предговор Елеазар Хараш"


Създайте отзив