Книга на Афоризмите - Ученията на Толтеките | Теун Марес

Код на продукта:   В наличност

18.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
"Книга на Афоризмите - Ученията на Толтеките" е книга за всички търсачи, които са привлечени от безупречността на толтеките и техният възход в Реалните светове. 

Теун Марес споделя: Толтекските афоризми служат за това да ни водят към по-дълбоко прозрение как да овладеем осъзнаването си. Затова всеки афоризъм е направен да бъде както трамплин в непознатото, така и пътеводна светлина вътре в непознатото.

Елеазар Хараш говори с особена любов за автора - Теун Марес, който нарича свой "брат".

"Книга на Афоризмите: Ученията на Толтеките" от Теун Марес е произведение, което изследва древните толтекски учения и философии. Толтеките, древен народ от Мезоамерика, са известни със своите напреднали познания в областта на духовността, искуството и науката. Тази книга представя колекция от афоризми, които са концентрирани мъдрости и наставления, произлизащи от толтекската традиция.

Всеки раздел в книгата се фокусира върху различни аспекти на толтекската мъдрост, като например възприятията за реалността, пътищата към личностно развитие, техники за самопознание и осъзнаване, и практики за постигане на хармония и баланс. Чрез афоризмите, авторът предлага вдъхновяващи и практически насоки за живота, които са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали в духовните практики.

Освен това, книгата може да предложи и по-дълбоко разбиране на толтекската култура и метафизика, както и на методите им за разширяване на съзнанието и духовно просветление. Читателите могат да намерят в "Книга на Афоризмите" ценни уроци за личностно развитие и самоусъвършенстване, базирани на древните учения на Толтеките.
 


Видео

Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Книга на Афоризмите - Ученията на Толтеките | Теун Марес"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Книга на Афоризмите - Ученията на Толтеките | Теун Марес"


Създайте отзив