Лидия Ковачева - Гладът - Приятел и лекарство | Българската система за лечебно гладуване

Код на продукта:   В наличност

15.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дена.
За чужбина в срок от 7 до 10 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
Тази книга за лечебно гладуване е най-търсеното издание на приридолечителката Лидия Ковачева. В книгата са описани методите за прилагане на лечебното гладуване, както и принципните изисквания в промяната на начина на живот за постигане на по-добро здраве.

Тази книга представя уникалната лечебна система на Лидия Ковачева, която е значителен принос в световната практика по гладолечение. За първи път български автор поставя въпроса за гладолечението и създава чисто българска система с омекотена форма на гладуване - плодово-чайния разтоварителен режим. Тя е съвършено различна от съществуващите досега в света, неповлияна и незаимствана от тях.

УНИКАЛНОСТТА на системата се състои в това, че с приемането на плодове по време на гладолечението се ускорява процесът на пречистване на организма от натрупаните токсини. Ние трябва да се гордеем, че именно в слънчева България българката Лидия Ковачева създаде стройна лечебна система, доказала своя ефект с лекуването на хиляди болни от тежки хронични заболявания. Здравето и дълголетието на Лидия Ковачева са най-убедителното доказателство за ефективността на тази система. От безнадеждно туберкулозно болна, на която лекарите даватсамо три месеца живот, тя се превръща в напълно жизнена и енергична жена.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Лидия Ковачева - Гладът - Приятел и лекарство | Българската система за лечебно гладуване"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Лидия Ковачева - Гладът - Приятел и лекарство | Българската система за лечебно гладуване"


Създайте отзив