Магическата аптека - Посланието на вила Еви | книга 6

Код на продукта:   В наличност

18.90 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
"Магическата аптека: Посланието на вила Еви" е шестата книга от завладяващата поредица, която продължава приключенията на Лусия и нейните приятели в магическия свят. След поредица от опасни мисии и разкрити мистерии, Лусия се изправя пред ново и неочаквано предизвикателство.

Историята започва с получаването на таинствено писмо, което отвежда Лусия до вила Еви – стара и запусната къща, заобиколена от мистика и легенди. Вилата крие множество тайни, включително древни магически артефакти и забравени заклинания. Лусия трябва да разкрие значението на посланието и да открие скритите сили на вила Еви, за да предотврати надвиснала опасност.

Докато изследва вилата, Лусия се сблъсква с нови магически същества и открива дълго пазени тайни за своето минало и съдбата си. С помощта на своите верни приятели, тя трябва да разгърне мистериозните послания и да използва новооткритите си сили, за да защити света от тъмни сили.

"Магическата аптека: Посланието на вила Еви" предлага на читателите още повече вълшебство, напрежение и приключения, които ще ги задържат в захлас до последната страница. Тази книга е поредното доказателство за магическия талант на авторката и обещава да остави дълготрайни впечатления у всички почитатели на поредицата.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Магическата аптека - Посланието на вила Еви | книга 6"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Магическата аптека - Посланието на вила Еви | книга 6"


Създайте отзив