Магическата аптека - Тайната на града на Вечните | книга 3

Код на продукта:   В наличност

18.90 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
"Магическата аптека: Тайната на града на Вечните" е третата книга от завладяващата поредица, която продължава приключенията на Лусия и нейните приятели в света на магията. След като успешно се справят с предишните предизвикателства, Лусия и компания се сблъскват с още по-голяма загадка и опасности в тази нова част.

Историята започва с откритието на древен ръкопис, който води героите до митичния Град на Вечните. Този град, обвит в мистерии и легенди, крие тайна, която може да промени света завинаги. Лусия трябва да разкрие истината за Вечните - група безсмъртни магьосници, които пазят ключа към неограничена мощ и вечен живот.

По време на своето пътешествие, Лусия и нейните съратници се сблъскват с нови врагове, магически капани и предателства. Те трябва да използват всичките си умения, смелост и ум, за да разгадаят тайната на града и да предотвратят катастрофа, която може да погълне целия магически свят.

"Магическата аптека: Тайната на града на Вечните" е изпълнена с напрегнати моменти, магически същества и незабравими приключения, които ще държат читателите в захлас до самия край. Тази книга обещава още повече мистерии, магия и емоции, които ще оставят траен отпечатък в сърцата на почитателите на поредицата.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Магическата аптека - Тайната на града на Вечните | книга 3"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Магическата аптека - Тайната на града на Вечните | книга 3"


Създайте отзив