Магическата аптека -Турнирът на хилядата таланта (книга 4)

Код на продукта:   В наличност

18.90 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
Магическата аптека - Турнирът на хилядата таланта е вълнуващата четвърта книга от поредицата на Анна Руе. В тази част Лусия и нейните приятели са изправени пред ново и опасно предизвикателство - участие в тайнствения Турнир на хилядата таланта.

След като разкриват и защитават множество тайни на магическите аромати, Лусия, Матс и Леон научават за турнира, който се провежда веднъж на сто години и събира най-талантливите млади магове и алхимици от цял свят. Турнирът обещава не само слава и признание, но и награда, която крие в себе си неизмерима магическа сила.

Нашите герои решават да участват в турнира, за да попречат на зловещите сили, които също са насочили вниманието си към тази уникална възможност. Турнирът се оказва изпитание не само на техните умения, но и на тяхното приятелство и решителност. Те трябва да се справят с трудни задачи, да решават загадки и да преодоляват капани, които изискват както ум, така и смелост.

Междувременно, зловещи фигури в сянка се опитват да манипулират събитията в своя полза, и Лусия, Матс и Леон трябва да разберат кой е истинският враг, докато се борят за победа и за защита на магическите тайни.
"Турнирът на хилядата таланта" е изпълнен с напрежение, неочаквани обрати и магия, продължавайки да пленява читателите с богатия и завладяващ свят, който Анна Руе е създала.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Магическата аптека -Турнирът на хилядата таланта (книга 4)"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Магическата аптека -Турнирът на хилядата таланта (книга 4)"


Създайте отзив