Маги в селището на пчелите - Елена Стойчева (детска книжка с цветни илюстрации)

Код на продукта:   В наличност

14.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дена.
За чужбина в срок от 7 до 10 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
"Маги в селището на пчелите" разказва историята за момиченце, което помага на дядо си на пчелина. Детето толкова много иска да опознае магическия свят на малките полезни същества - пчеличките, че един ден се случва магия. Маги се смалява на ръст по-малка от пчела и влиза в един от кошерите. Там се запознава с пчелите Зизу и Зара и с пчелния живот, погледнат отвътре, а след това със светулката Мани. По това време пчелното население е в очакване новата царица Зоя да се завърне в кошера, след срещата си с търтеите.

„Маги в Селището на пчелите“ е и за възрастни, които не са изгубили детското в себе си и откриват големите истини за природата чрез чистия свят на детето.

"Решението за това взех първо в сърцето си, а после в ума си! Оказа се, че писането на детска книжка е по-трудно, но това е сладка трудност. Децата са много фина материя и при тях всичко трябва да е поднесено много достъпно и в същото време най-пълно в смислово отношение. С кратки простички думи трябва да събереш много смисъл и те да могат да го разберат и да им въздействаш. За това избрах разказа в книгата да е от името на Маги, малко момиченце, което много обича гората, природата, пчелите. Става магия и тя се смалява до динена семка, след това попада в пчелния кошер и оттам започва нейното приключение!", разказва авторката на книжката Елена Стойчева.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Маги в селището на пчелите - Елена Стойчева (детска книжка с цветни илюстрации)"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Маги в селището на пчелите - Елена Стойчева (детска книжка с цветни илюстрации)"


Създайте отзив