Милиардерът и Монахът - книга за балансът между материалното и духовното

Код на продукта:   В наличност

11.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
"Милиардерът и монахът" е книга, която представя вдъхновяваща и проникновена история, свързваща духовните принципи с практическите аспекти на успешния живот. Написана от Випул Мехта, книгата изследва два противоположни свята – този на един милиардер и този на един монах, които се срещат и споделят своите възгледи за живота, щастието и успеха.

Книгата разказва историята на успешен бизнесмен (милиардер), който, въпреки че е постигнал огромен материален успех, усеща вътрешна празнота и липса на истинско удовлетворение. В търсене на по-дълбок смисъл и спокойствие, той среща монах – човек, който е изоставил светските блага и е посветил живота си на духовно търсене и самопознание.

Основни Теми:
Баланс между Материалното и Духовното: Книгата подчертава значението на намирането на баланс между материалните успехи и духовното удовлетворение. Тя предлага идеи за това как може да се постигне вътрешен мир и щастие, дори и в съвременния забързан свят.

Разговорите между милиардера и монаха разкриват различни подходи към намирането на истинския смисъл на живота и постигането на дълготрайно щастие. Те споделят мъдрост и практически съвети, които могат да бъдат приложени от всеки, независимо от житейските обстоятелства.

Монахът споделя своите прозрения за духовността, медитацията и вътрешния мир, като по този начин вдъхновява милиардера да преосмисли своите приоритети и да започне собственото си духовно пътуване.

Стил и Подход:
Книгата е написана в лек и достъпен стил, като използва диалог между двамата главни герои, за да предаде сложните идеи по разбираем и увлекателен начин. Това прави книгата подходяща както за хора, които търсят духовно просвещение, така и за тези, които искат да подобрят личния си и професионален живот.

"Милиардерът и монахът" е книга, която предлага ценни уроци за постигане на по-добър живот чрез синтез на материалните и духовни аспекти на съществуването. Тя е вдъхновяващо четиво за всеки, който се стреми към по-пълноценен и щастлив живот.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Милиардерът и Монахът - книга за балансът между материалното и духовното"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Милиардерът и Монахът - книга за балансът между материалното и духовното"


Създайте отзив