Новата медицина - д-р Светла Балтова | лечението като процес на осъзнаване

Код на продукта:   В наличност

19.95 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
Книгата "Новата медицина" на д-р Светла Балтова представлява новаторски поглед върху лечението, разглеждайки го като процес на осъзнаване и духовно израстване. Авторката, известна със своя опит и изследвания в областта на холистичната медицина, предлага изчерпателно ръководство за разбирането и прилагането на нови методи за лечение.

В тази книга д-р Балтова разглежда човешкото здраве не само като физическо състояние, но и като отражение на емоционалното и духовното благополучие. Чрез задълбочени обяснения и практически съвети, тя показва как процесът на лечение може да се превърне в път към по-високо ниво на осъзнаване и личностно развитие.

"Новата медицина" предоставя техники и подходи, които включват съчетание от традиционна медицина и алтернативни методи като хомеопатия, енергийно лечение, медитация и други. Д-р Балтова акцентира върху значението на вътрешния мир и баланса, като ключови фактори за здравето и благополучието.

Книгата също така разглежда как различните аспекти на нашето ежедневие - стрес, емоции, начин на живот - влияят върху здравето ни и как чрез осъзнаване и промяна на тези фактори можем да постигнем по-добро здраве и хармония.
"Новата медицина" е вдъхновяващ наръчник за всички, които търсят дълбоко разбиране за връзката между тялото, ума и духа, и как тази връзка може да бъде използвана за постигане на истинско здраве и жизненост.


Видео

Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Новата медицина - д-р Светла Балтова | лечението като процес на осъзнаване"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Новата медицина - д-р Светла Балтова | лечението като процес на осъзнаване"


Създайте отзив