Нова Земя - Екхарт Толе | прекрасна книга за личностно развитие

Код на продукта:   В наличност

20.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
"Нова земя: Пробуждане за целта на живота" на Екхарт Толе е проникновена книга, която предлага нова перспектива за духовното пробуждане и личностното израстване. Толе насочва вниманието ни към съвременния свят, в който материализмът и егоцентризмът доминират, и ни показва как можем да преодолеем тези пречки, за да открием по-дълбок смисъл и истинско удовлетворение.

Книгата изследва динамиката на егото и неговата роля в създаването на личните и колективни страдания. Толе представя практики и медитации, които помагат на читателите да се освободят от идентификацията с егото и да се свържат с по-висше съзнание. Той насърчава практикуването на осъзнатост и присъствие в настоящия момент, като ключови елементи за постигане на вътрешен мир и хармония.

Със своите ясни и разбираеми идеи, Толе ни показва как можем да създадем нова земя - свят, основан на любов, състрадание и осъзнатост. Книгата е изпълнена с вдъхновяващи истории и примери, които илюстрират процеса на духовно пробуждане и неговите ползи за индивидуалния и колективния живот.

За автора
Екхарт Толе е световноизвестен духовен учител и автор, роден в Германия през 1948 г. След дълбока духовна трансформация на 29-годишна възраст, Толе посвещава живота си на изследването и преподаването на съзнателния живот. През годините, неговите книги, включително "Силата на настоящето" и "Нова земя", стават бестселъри и оказват огромно влияние върху духовното развитие на милиони хора по света.
Толе живее в Северна Америка, където продължава да пише, изнася лекции и води семинари, посветени на пробуждането на съзнанието и личностното израстване. Неговите учения се отличават с простота и дълбочина, като вдъхновяват хората да търсят и откриват своя вътрешен мир и истинска същност.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Нова Земя - Екхарт Толе | прекрасна книга за личностно развитие"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Нова Земя - Екхарт Толе | прекрасна книга за личностно развитие"


Създайте отзив