Нощта, в която заседнахме в приказка | Бен Милър (за деца от 8 до 14 години)

Код на продукта:   В наличност

15.95 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
Нощта, в която заседнахме в приказка от Бен Милър е очарователна детска книга, която ще плени въображението на младите читатели със своите магически приключения и вълнуващи обрати. Книгата е подходяща за деца на възраст от 8 до 12 години, но може да бъде интересна и за по-малките или по-големите читатели, които обичат приказни истории. Включва илюстрации.

В книгата се разказва за двама братя, Харисън и Чарли, които обожават да слушат приказки преди сън. Една нощ, докато четат стара книга с приказки, те се озовават буквално вътре в една от тях. Магическата книга ги пренася в свят, изпълнен с герои и чудовища, вълшебни създания и опасни приключения.

Докато се опитват да намерят начин да се върнат у дома, Харисън и Чарли срещат различни приказни персонажи, които им помагат или им създават препятствия. Те трябва да използват всичките си умения и знания от приказките, за да се справят с предизвикателствата и да разберат как да отключат магията, която ще ги върне обратно в реалния свят.

"Нощта, в която заседнахме в приказка" е прекрасно написана история, която преплита класически приказни елементи с оригинални идеи, предлагайки на младите читатели едно незабравимо приключение. Книгата насърчава децата да бъдат смели, да ценят приятелството и да вярват в силата на въображението си. Със своя увлекателен сюжет и богати илюстрации, тя е идеалното четиво за деца, които мечтаят за магия и приказни светове.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Нощта, в която заседнахме в приказка | Бен Милър (за деца от 8 до 14 години)"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Нощта, в която заседнахме в приказка | Бен Милър (за деца от 8 до 14 години)"


Създайте отзив