Някога Имало - Кияш Монсеф - фентъзи роман, класиран за награда Еми

Код на продукта:   В наличност

22.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
"Някога имало" е книга на Кияш Монсеф, която потапя читателите в свят на вълшебства и магия, като същевременно преплита съвременни теми и вълнуващи приключения.

Историята се развива в едно кралство, където живее младо момиче на име Лина. Тя е изправена пред неочаквано предизвикателство, когато разбира, че съдбата й е свързана със спасението на своето кралство. Лина открива скрита сила в себе си и се отправя на дълго пътешествие, за да открие истината за своето минало и да се пребори със зли сили, заплашващи нейния свят.

По време на своето приключение, Лина среща множество магически същества, включително говорещи животни и митични създания, които й помагат и я напътстват. През изпитанията и трудностите, които преодолява, Лина научава важни уроци за смелостта, приятелството и силата на духа.

Книгата разглежда теми като личностното израстване, силата на приятелството и важността на вярата в себе си. Съчетанието на магически елементи с реалистични емоционални преживявания прави историята привлекателна и за млади, и за по-зрели читатели.

Подходяща възраст: "Някога имало" е подходяща за деца и младежи на възраст от 10 до 16 години. Книгата предлага достатъчно комплексност и дълбочина, за да задържи интереса на читателите в тази възрастова група, като същевременно е достъпна и разбираема за тях. Вълшебните елементи и приключенският дух на историята ще привлекат вниманието на младите читатели и ще ги насърчат да мечтаят и да вярват в чудеса.


Отзиви (1)

 • Ива
  Наш клиент
  27.06.2024 09:15
   

  Прекрасна книга! Препоръчвам...

      0

Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Някога Имало - Кияш Монсеф - фентъзи роман, класиран за награда Еми"


Създайте отзив