Още приказки от Хиляда и една нощ

Код на продукта:   В наличност

25.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
„Още приказки от Хиляда и една нощ“ е сборник от класически арабски приказки, които са част от прочутата колекция „Хиляда и една нощ“. В тези истории са вплетени приключения, магия, любов и мъдрост, като те продължават да очароват читателите с богатството на своите сюжети и колоритни персонажи.
Сборникът включва нови и вълнуващи разкази, които разкриват необятния свят на Близкия изток, където дълбоките пустини, величествените дворци и мистериозните градове са сцена за изумителни събития. Героите са разнообразни - от смели принцове и красиви принцеси до коварни магьосници и обикновени хора, които се сблъскват с невероятни предизвикателства и преодоляват трудности благодарение на своята хитрост, доброта или чисто щастие.
Приказките в този сборник не само забавляват, но и носят поуки, отразявайки ценности като чест, справедливост и любов. Те представят културното наследство на арабския свят и показват разнообразието на човешките преживявания и емоции. „Още приказки от Хиляда и една нощ“ е незабравимо пътешествие в света на фантазията, което ще заплени както деца, така и възрастни.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Още приказки от Хиляда и една нощ"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Още приказки от Хиляда и една нощ"


Създайте отзив