Робинзон Крузо - Даниел Дефо - ТОП класика

Код на продукта:   В наличност

17.90 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими

  • Жанр: Романи
  • Страници: 281
  • Корици: твърди

Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
"Робинзон Крузо" е класически роман, написан от английския писател Даниел Дефо и публикуван за първи път през 1719 година. Тази книга се смята за една от първите реалистични приключенски романи и е вдъхновила множество други произведения в жанра.

Историята разказва за Робинзон Крузо, млад моряк, който решава да изследва света и да преживее множество приключения. По време на едно от своите пътувания, корабът му претърпява корабокрушение и той се озовава на необитаем остров в Карибите.

Робинзон прекарва 28 години на острова, като се научава да оцелява с минимални ресурси. Той построява къща, отглежда животни, засажда култури и се сблъсква с различни предизвикателства, като самотата и опасностите от природата. В един момент Робинзон открива, че островът не е напълно необитаем, когато среща местен човек, когото нарича Петкан. Петкан става негов верен спътник и двамата заедно успяват да оцелеят и да се справят с различни трудности.

Романът изследва темите за самотата, издръжливостта и човешката изобретателност. Преживяванията на Робинзон показват как човек може да преодолее трудностите и да се адаптира към най-неблагоприятните условия. Книгата също така засяга въпросите за колониализма и взаимоотношенията между различните култури, представени чрез взаимодействието между Робинзон и Петкан.

"Робинзон Крузо" остава един от най-четените и обичани романи, като вдъхновява множество адаптации и интерпретации в различни медии през годините.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Робинзон Крузо - Даниел Дефо - ТОП класика "


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Робинзон Крузо - Даниел Дефо - ТОП класика "


Създайте отзив