Свещени думи на Учителя - Привет към ученика | Беинса Дуно

Код на продукта:   В наличност

10.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
Книгата "Свещени думи от Учителя" е съставена от Савка Керемидчиева, една от най-стриктните ученички на Учителя Беинса Дуно и негова стенографка, която е била винаги близо до него. Записва неотменно отговорите, които той дава на нейни въпроси. Понякога, в специално отделено от Учителя време, той й диктува своите свещени думи. Всичко това Савка дешифрира и подрежда. През 1938 г. се появява първото издание на „Свещени думи на Учителя".

Книгата "Свещени думи на Учителя - Привет към ученика" представлява сборник от ключови думи/фрази, мисли и наставления, които са събрани от проповедите и беседите на Учителя. Този труд е насочен към учениците и последователите на Учителя Беинса Дуно, предоставяйки им духовни насоки и мъдрост за личностно и духовно развитие.

В книгата са включени размисли и съвети, които отразяват същността на учението на Учителя, като в тях се преплитат теми за любовта, мъдростта, състраданието, вътрешния мир и хармонията с природата и космоса. Тя предлага на читателите начини за преодоляване на житейските трудности чрез вътрешна работа, самопознание и осъзнатост.
Съдържанието е структурирано така, че да представя ученията на Учителя по начин, който е достъпен и разбираем, водейки читателя към по-дълбоко разбиране на духовните истини. Книгата може да служи като наръчник за всекидневен духовен живот, като предлага практически упражнения и медитации.

"Свещени думи на Учителя - Привет към ученика" е не само сборник от учения, но и източник на вдъхновение и вътрешно просветление, предназначен да помогне на учениците да намерят своя път към по-висше състояние на съзнание и духовно израстване.
 


Видео

Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Свещени думи на Учителя - Привет към ученика | Беинса Дуно"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Свещени думи на Учителя - Привет към ученика | Беинса Дуно"


Създайте отзив