Сълзица и Рижата вещица - Ангел Вълканов | прекрасен детски роман

Код на продукта:   В наличност

17.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
Сълзица и рижата вещица от Ангел Вълканов е вълнуваща детска книга, която отвежда читателите в магически свят, изпълнен с приключения, вълшебства и важни житейски уроци.

Главната героиня, Сълзица, е обикновено момиче с необикновена съдба. Тя живее в малко село, където всеки ден е изпълнен с радости и малки приключения. Един ден обаче, Сълзица се натъква на мистериозна рижа вещица, която живее в гората край селото. Вещицата е известна с магическите си способности и с това, че избягва контакти с хората.

Сълзица обаче е решена да разбере повече за вещицата и нейните тайни. Тя скоро научава, че вещицата е не толкова зла, колкото самотна и неразбрана. Двете героини започват да се опознават и между тях се заражда необичайно приятелство, изпълнено с магически приключения и изпитания.

През своите приключения, Сълзица и вещицата се сблъскват с различни предизвикателства – от злонамерени създания до загадъчни пъзели, които трябва да решат. Те откриват, че най-голямата сила е в тяхната взаимна подкрепа и приятелство.

"Сълзица и рижата вещица" е приказна история, която съчетава магия и реалност, показвайки, че дори в най-необичайните обстоятелства могат да се намерят истински приятели. Книгата е подходяща за деца и възрастни, които обичат вълшебни истории с топли послания за приятелство, смелост и доброта.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Сълзица и Рижата вещица - Ангел Вълканов | прекрасен детски роман"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Сълзица и Рижата вещица - Ангел Вълканов | прекрасен детски роман"


Създайте отзив