Царичина - съдбовен контакт | Елисавета Логинова

Код на продукта:   В наличност

15.00 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дена.
За чужбина в срок от 7 до 10 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
Книгата "Царичина - съдбовен контакт" е много интересна, защото включва ценни посоки за размисъл и развитие на собствения интуитивен усет за това, което се случва в началото на 90-те в землището на село Царичина. Пряко - истината не е казана, но така и трябва да бъде, защото истината за Царичина е опасна и е свързана с нещо изначално, до което всеки трябва сам да се домогне.

В книгата е описан целия цикъл около разкопките, посланията, контактите и странните езици и писменост за комуникация по темата "Царичина". Включени са коментари на доц.Георги Лозанов, египтолога Сергей Игнатов, академик Анатолий Акимов, Божидар Димитров и други изследователи на древните цивилизации.

В книгата се прави връзка с изключително красивата Мария Орсич, която е била близка до Хитлер, лидер на тайното общество "Врил" и част от езотеричното общество "Туле". Мария и съмишлиничките и са образец на женската красота, носели са дългите си коси вързани на конски опашки. Тя получава телепатично сведения от хуманоида Шуми от звездната система Алдебаран в съзвездието Телец. Изписва получаваната информация на два езика: на шифъра на тамплиерите и на неразбираема писменост, която учените свързват с езика на древната шумерска цивилизация. Мария получава техническа информация за конструиране на "кръгъл летателен апарат", обсъждана на секретни срещи с Хитлер, Химлер и проф.Шуман от Техническия университет в Мюнхен. Построени са около 15 прототипа на НЛО. Тествани са успешно през 1944-а година. Тя, заедно със съпрога си и група последователи изчезват безследно. Последното послание, което изпраща през март 1945-а е : "Никой не остана тук."


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Царичина - съдбовен контакт | Елисавета Логинова"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Царичина - съдбовен контакт | Елисавета Логинова"


Създайте отзив