Чакри - Балансиране и самолечение

Код на продукта:   В наличност

15.95 лв.

Крайна цена с ДДС


- +
Поръчай Поръчай Изпрати запитване Добави в любими


Безплатна доставка

Безплатна доставка

за книги над 100 лв.
Бърза обработка

Бърза обработка

на поръчките
Книги с кауза

Книги с кауза

Даряваме част от приходите
Доставките се извършват със Speedy до офис или адрес на получателя.

Книгите се доставят в срок от 1 до 3 дни.

Можете да платите чрез наложен платеж, MyPOS или по банков път.
 
Книгата "Чакри" представя изключително важната роля на чакрите във всеки аспект от нашето ежедневие, подчертавайки значението на тяхното балансиране за постигане на спокойствие и хармония в живота ни. Запознайте се със седемте основни чакри и научете разнообразни методи за тяхното балансиране и лечение от блокажи с практическото ръководство на лечителката Маргарита Алкантара.

Авторката ще ви води през детайлно описание на всяка чакра, обяснявайки тяхното значение и сила. Ще научите за различните начини, по които хората работят с чакрите – от медитация и йога до лечение с кристали. В книгата ще намерите информация за често срещаните причини за дисбаланс, който може да повлияе на физическо, умствено, емоционално и духовно ниво.

Маргарита Алкантара ще ви покаже полезни техники за лечение на дисбаланс във всяка от седемте чакри, като ви помага да овладеете силата на вашите енергийни центрове, освобождавайки блокираната енергия и усъвършенствайки се. В края на книгата ще откриете подробно описание на кристалите, които ще ви помогнат при лечението на чакрите, както и различните йога пози, които ще ви помогнат да балансирате своята духовна и физическа енергия.

С помощта на това ръководство ще успеете да разберете и използвате мощта на чакрите, за да постигнете по-добро здраве и вътрешен мир.


Отзиви

Все още няма отзиви

Бъдете първия, който да оцени "Чакри - Балансиране и самолечение"


Напишете отзив!

Изберете звезда, за да оцените "Чакри - Балансиране и самолечение"


Създайте отзив